Arhive Tratament Exfoliant Fata - Buticul Verde

Care este eficienta unei creme de exfoliere a fetei?

Pentru ca crema de exfoliere a fetei sa fie eficienta, este recomandata folosirea acesteia de cel putin doua ori pe saptamana. Aplicarea se va face pe pielea umeda, printr-un masaj circular, timp de 60 se secunde. Atentie, nu se recomanda apasarea in timpul masajului, deoarece exista riscul de a irita pielea, chiar si in cazul exfoliantelor blande. Dupa clatire, se poate aplica tonerul, serul si, in cele din urma, crema hidratanta. In cazul exfoliantelor peel-off, se recomanda lasarea compozitiei pe piele timp de maxim 20 de minute.

Care sunt cele mai bune solutii de exfoliere fata?

Indiferent daca optezi pentru curatarea tenului acasa sau de catre un specialist, procesul se desfasoara astfel: spalare, purificare cu ajutorul aburilor, exfoliere, tonifiere si hidratare. Inainte de spalarea fetei, se poate folosi solutia Brumisateur Facial Spray, de la Evian, pentru a reimprospata pielea si a indeparta impuritatile acumulate de-a lungul zilei. Pentru a sustine etapa de exfoliere a fetei, este recomandata folosirea solutiei tonice cu acid glicolic, aceasta oferind pielii un aspect luminoas. Iar in cele din urma, in etapa de hidratare, se poate folosi crema de noapte Cannabis Sativa Seed Oil, de la Iroha.

Ce presupune un gomaj de fata?

Exfoliantele faciale sunt o parte esentiala in rutina de ingrijire a pielii. Un gomaj de fata presupune folosirea produselor cosmetice care contin fie solutii de tip peel-off, fie compozitii bogate in acizi alfa-hidroxi. Acizii sunt obtinuti din extracte de fructe si sunt ideali pentru exfolierea fetei la suprafata, intarind straturile inferioare ale pielii. Inainte de a achizitiona un exfoliant facial, trebuie sa iti cunosti tipul de piele si sa alegi produsul ideal nevoilor tale. In cazul in care te confrunti cu acnee, evita produsele pe baza de samburi de caise, deoarece acest component poate irita pielea sensibila.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart