Arhive Suplimente Sistemul Nervos - Buticul Verde

Cat de eficienta este lecitina pentru memorie?

Consumul de lecitina pentru memorie si sustinerea acesteia in perioadele solicitante intelectual nu provoaca reactii extreme in organism, deoarece nu afecteaza nivelul hormonal sau grosimea sangelui. Cu toate acestea, consumul in exces poate provoca reactii adverse, precum diaree sau senzatii de greata. Fabricata din boabe de soia, lecitina poate fi consumata si de catre persoanele cu o dieta vegana. Incorporata in dieta zilnica, lecitina stimuleaza memoria si imbunatateste vizibil functiile sistemului nervos. In plus, poate contribui si la controlul greutatii, prevenind cresterea nivelului de colesterol. Se recomanda consumul unei singure capsule pe zi, in timpul mesei.

Care sunt cele mai bune suplimente pentru imbunatatirea memoriei si atentiei?

Anumite suplimente pentru imbunatatirea memoriei contin doar un singur ingredient, in timp ce altele contin un mix de minerale si vitamine. Printre substantele care imbunatatesc concentrarea si memoria se numara si L-carnozina, vitamina B1, vitamina B12, acizi DHA, acizi EPA, Omega 3, Bacopa monnieri, Ginko Biloba, L-Carnitina, Taurina, L-Glutamina, acid alfa lipoic si coenzima NADH. Asadar, pentru a oferi un plus de vitalitate memoriei, include in consumul zilnic produse ca Memory Max, Omega 3, ulei de somon si Neuromax.

Care sunt cele mai bune vitamine pentru refacerea sistemului nervos?

Atunci cand vine vorba despre vitamine si minerale, o mare parte din populatie considera ca acestea sunt solutiile ideale pentru mentinerea sistemului imunitar in parametri normali si pentru evitarea racelilor sau a gripelor. Insa, acestea au multiple functii, printre care amintim si cele de sustinere a dezvoltarii creierului. Cele mai bune vitamine pentru refacerea sistemului nervos sunt complexul de vitamine B, l-glutamina, taurina, acidul alfa-lipoic, extracte din radacina de Rhodiola rosea, ginko biloba si magneziu. Pentru a te putea bucura la maxim de beneficiile suplimentelor alimentare, este recomandat consumul dozei inscrise pe prospect, conform recomandarii specialistului sau a medicului.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart