Arhive Suplimente Sarcina Gravide - Buticul Verde

Este eficient consumul de vitamina D in sarcina?

Consumul de vitamina D in sarcina ajuta la absorbtia calciului si la functionarea in parametri normali a muschilor, nervilor si a sistemului imunitar. Sustinerea sistemului imunitar pe parcursul sarcinii este deosebit de importanta deoarece acesta protejeaza corpul de infectii. In plus, vitamina D va ajuta la cresterea sanatoasa si naturala a oaselor si a dintilor bebelusului.

De ce se recomanda consumul de magneziu si B6 in sarcina?

Se recomanda consumul de magneziu si B6 in sarcina, deoarece aceasta combinatie poate ajuta in combaterea gretei si a varsaturilor. Vitamina B6 este vitala pentru dezvoltarea sanatoasa a creierului si a sistemului nervos ale bebelusului. In plus, aceasta vitamina ajuta bebelusul sa metabolizeze proteinele si carbohidratii.

Cat de sigur este consumul de magneziu in sarcina?

Consumul de magneziu in sarcina este recomandat deoarece exista o probabilitate mult mai mare ca femeile insarcinate sa dezvolte un deficit, iar acest lucru poate duce la complicatii ale sarcinii. Prin consumul regulat al acestui mineral, vei reduce carceii aparuti la nivelul picioarelor, durerile de spate, sold, migrenele, greata si chiar osteoporoza. Cu toate acestea, supradozajul de magneziu poate provoca greata, diaree sau varsaturi. Respecta indicatiile de pe prospect si consulta medicul inainte de a incepe consumul suplimentelor alimentare.

Este recomandat consumul de vitamine in sarcina?

Consumul de vitamine in sarcina, impreuna cu o dieta sanatoasa si variata, ofera atat mamei, cat si copilului, toti nutrientii de care acestia au nevoie pe perioada sarcinii. Cele mai importante suplimente alimentare in sarcina sunt acidul folic, fier, calciu si vitamina D. Spre deosebire de vitaminele obisnuite, cele dedicate gravidelor au mai multi nutrienti, care pot ajuta pe parcursul sarcinii. Consumul acestora este recomandat indeosebi femeilor care au o dieta vegana, se confrunta cu alergii alimentare sau nu pot manca anumite alimente.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart