Arhive Suplimente pentru Oase - Buticul Verde

De ce este recomandat calciu pentru oase?

Specialistii recomanda calciu pentru oase puternice, deoarece acesta este o componenta semnificativa a tesutului osos, drept urmare este un element esential pentru rezistenta si structura osoasa. Densitatea osoasa scazuta va determina o fragilitate a oaselor, drept urmare oasele se pot rupe mai usor, chiar si in lipsa unei vatamari evidente. Pentru a te putea bucura de toate beneficiile acestuia, calciul trebuie consumat in combinatie cu vitamina D. In aceasta combinatie, calciul ajuta la minimizarea riscului de fracturi, atat la persoanele mature, cat si la cei varstnici. Se recomanda consumul unui singur comprimat pe zi. Pentru a evita reactile adverse, este recomandat consumul la cateva ore distanta fata de alte medicamente.

Ce suplimente pentru articulatii sunt indicate pentru persoanele varstnice?

Atunci cand vine vorba despre suplimente pentru articulatii, recomandam produsele pe baza de glucozamina, MSM, vitamina D3, acid hialuronic, calciu, magneziu si curcumina. Aceste suplimente sunt cunoscute pentru prevenirea articulatiilor dureroase si pentru sustinerea sanatatii acestora. In combinatie cu acidul hialuronic, glucozamina ajuta la lubrifierea articulatiilor si la protejarea acestora. MSM, o forma de sulf organic, prezinta proprietati antiinflamatoare, lucru care ajuta la protectia completa a articulatiilor.

Care sunt cele mai eficiente vitamine pentru oase puternice?

Cele mai bune vitamine pentru oase sunt vitaminele D si K. Vitamina D este mai mult decat esentiala pentru sanatatea oaselor, in special pentru persoanele care se confrunta cu deficit. Pe de alta parte, nivelurile scazute de vitamina K cel mai adesea duc spre o densitate osoasa scazuta si un risc mai ridicat de fracturi, indiferent de varsta. Alte suplimente alimentare recomandate pentru intarirea oaselor sunt magneziu, bor, izoflavonele din soia, calciu, zinc, seleniu si mangan. Suplimentele pe baza de vitamina D sunt recomandate persoanelor care beneficiaza de o expunere solara limitata, din cauza stilului de viata sau a locatiei.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart