Arhive Suplimente pentru Inima - Buticul Verde

Este recomandat consumul de vitamine pentru imbunatatirea circulatiei sangelui?

Este indicat consumul de vitamine pentru imbunatatirea circulatiei sangelui deoarece este cruciala mentinerea unui flux sanguin normal, pentru o sanatate cardiovasculara optima. Cele mai bune suplimente alimentare pentru imbunatatirea circulatiei sangvine sunt acizii omega-7, coenzima Q10, uleiul de peste, l-arginina, niacina si resveratrolul. Acidul palmitoleic din omega-7 ajuta la scaderea trigliceridelor nesanatoase, reducerea colesterolului rau si cresterea celui bun, toate acestea influentand circulatia sangelui. Uleiul de peste protejeaza vasele de sange si scade tensiunea arteriala.

Exista vitamine pentru insuficienta cardiaca?

Printre coenzimele si vitaminele pentru insuficienta cardiaca amintim coenzima Q10, l-carnitina si acidul alfa lipoic. Coenzima Q10 protejeaza sistemul cardio-vascular si sprijina sanatatea inimii, in timp ce intareste muschiul cardiac. Pe de alta parte, l-carnitina este cunoscuta pentru fortifierea aparatului cardio-vascular, drept urmare este indicata celor care se confrunta cu probleme cardiace. Acidul alfa lipoic scade riscul afectiunilor cardio-vasculare.

Poate fi folosit magneziu pentru inima si sanatatea acesteia?

Consumul de magneziu pentru inima si sanatatea sistemului cardio-vascular este o solutie indicata indeosebi pentru persoanele care au deficit de magneziu. Acest deficit se poate manifesta prin batai neregulate ale inimii, iritabilitate sau slabiciune musculara. Cu toate acestea, un surplus de magneziu poate duce la bradicardie, vedere neclara, ameteala sau dificultati de respiratie. Pe langa acestea, nivelul scazut de potasiu in organism poate provoca aritmie si slabiciune musculara.

Este recomandat consumul de vitamine pentru palpitatii la inima?

Consumul de vitamine pentru palpitatii la inima, conditie medicala numita si aritmie, este o solutie naturala indicata, care poate ajuta in cazul bradicardiei sau a tahicardiei. Desi majoritatea artimiilor sunt inofensive si nu necesita tratament, cele care se intampla in mod frecvent si repetat pot pune viata in pericol. Printre vitaminele si mineralele recomandate se numara si acizii grasi omega-3, vitamina C, magneziu, potasiu si calciu.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart