Arhive Suplimente Metabolism - Buticul Verde

Care sunt cele mai eficiente modalitati de ardere grasime de pe burta?

Chiar daca ai parte de o alimentatie sanatoasa, stresul poate influenta aparitia grasimii pe burta, deoarece acesta creste nivelul hormonului cortizol, aspect care duce la cresterea poftei de mancare si depunerea grasimilor in organism. Asadar, printre solutiile de ardere a grasimii de pe burta se recomanda evitarea stresului, includerea de legume si chefir in alimentatie, evitarea gumei de mestecat si a zaharurilor, in general. Poti include in dieta zilnica si consumul de l-carnitina, un aminoacid care transforma grasimile si tesutul adipos in energie. Acest produs este ideal in curele de slabire deoarece intensifica procesul de ardere.

Cum functioneaza tratamentele pentru slabit?

Tratamentele pentru slabit, in functie de tipul acestora si continut, reduc senzatia de foame, induc satietate, chiar si dupa consumul unei cantitati minime de mancare, diminueaza absorbtia grasimii in organism (suplimente care contin chitosan sau inhibitori de amilaza), stimuleaza metabolismul (cafeina, ceaiul verde), elimina apa excesiva din corp, detoxifiaza corpul, regleaza tranzitul intestinal sau reduc vizibil celulita. Cu toate acestea, trebuie urmate instructiunile de administrare si dozajul indicat pe prospect, deoarece pot provoca dependenta. Este indicat sa consulti medicul specialist inainte de consumul suplimentelor, indeosebi daca suferi de boli cardiace, renale, hepatice sau diabet.

Ce suplimente alimentare sunt recomandate pentru accelerarea metabolismului?

Atunci cand se doreste accelerarea metabolismului, in primul rand se recomanda o alimentatie sanatoasa, in cantitati normale. Arderile pot fi accelerate si cu ajutorul vitaminelor si a mineralelor. Printre cele mai eficiente vitamine se numara si vitamina D si complexul de vitamine B. Vitaminele B ajuta la functionarea corecta a celulelor corpului si, totodata, ajuta in sustinerea metabolismului. Pe de alta parte, vitamina D ajuta la sustinerea sanatoasa a oaselor si la absorbtia calciului in corp. Calciul este un mineral care ajuta la stimularea metabolismului.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart