Arhive Suplimente Diabet - Buticul Verde

Ce contin cele mai noi medicamente pentru diabet?

Cele mai noi medicamente pentru diabet se prezinta cel mai adesea ca si combinatii de vitamine sau minerale, precum coenzima q10 in combinatie cu l-carnitina si acid alfa lipoic. Acest trio imbunatateste sensibilitatea la insulina. Alte solutii moderne pentru diabetici sunt cele care se bazeaza pe inlocuirea zaharului rafinat, cu indulcitori naturali precum extracte din stevia rebaudiana, un hipoglicemian care scade zaharul din sange si diminueaza dorinta de a fuma si de a consuma alcool. In plus, produsul poate fi folosit si de catre persoanele care vor sa renunte la cateva kilograme in plus. Acest lucru este recomandat deoarece stevia scade pofta de mancare, in timp ce actioneaza asupra centrului satietatii din hipotalamus.

Cum functioneaza suplimentele pentru diabetici?

Diabetul zaharat este declansat atunci cand organismul nu poate mentine nivelul de insulina in parametri optimi sau cand celulele periferice nu raspund la actiunea acestui hormon. Suplimentele pentru diabetici ajuta la echilibrarea sistemului nervos si mentin insulina la un nivel optim, in timp ce unele produse protejeaza si celulele pancreasului, astfel incat functia exocrina sa actioneze intr-un mod sanatos. Pentru a te putea bucura pe deplin de efectele suplimentelor alimentare, se recomanda administrarea unei singure capsule pe zi, in timpul mesei. Cu toate acestea, este recomandat consultul medicului daca sunteti insarcinata, alaptati sau consumati suplimentele in combinatie cu alte medicamente.

Care sunt cele mai eficiente medicamente pentru diabet?

Cele mai eficiente medicamente pentru diabet sunt cele pe baza de plante, care contin acid alfa lipoic, biotina, crom, pulbere de scortisoara sau lumina noptii. Acidul alfa lipoic este cunoscut pentru efectele sale de echilibrare a sistemului nervos, dar si in ameliorarea tulburarilor celulelor nervoase, aparute din cauza diabetului. Un alt produs recomandat este insulina vegetala de tip supliment natural, care ajuta la scaderea glicemiei si a poftei pentru dulciuri.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart