Arhive Suplimente Copii - Buticul Verde

Vitamine pentru copii slabi: care sunt cele mai bune suplimente?

Exista numeroase vitamine pentru copiii slabi care se pot gasi in piata. Cele mai eficiente suplimente alimentare sunt cele care contin acele vitamine si minerale ce ofera celor mici energie, o buna dispozitie si care ajuta la obtinerea unei greutati normale. Complexul de vitamine B joaca un rol important in dezvoltarea armonioasa a corpului. Deficienta de vitamina B12 se poate manifesta prin lipsa de energie si o pofta scazuta de mancare. O alta vitamina care favorizeaza cresterea este vitamina A, care, totodata, protejeaza organismul de infectii. In aceasta categorie nu trebuie sa lipseasca calciul si vitamina D. Cu ajutorul calciului, copilul poate obtine o cantitate suficienta de zinc in organism, astfel incat sa aiba parte de o dezvoltare psihomotorie sanatoasa. Pentru o absorbtie corecta a calciului in oase, se recomanda si consumul vitaminei D.

Care sunt cele mai indicate vitamine pentru copii?

Cele mai indicate vitamine pentru copii sunt cele pe baza de calciu, D3 şi B12. Un astfel de mix este siropul Calciu + D3 + B12, de la Cosmo Pharm. Acest trio asigura cresterea armonioasa a copiilor, in timp ce lupta impotriva anemiei. In plus, unele suplimente alimentare pentru stimularea imunitatii celor mici pot contine extracte din soc negru, tei, miere si vitamina C.

Zinc pentru copii, o alegere sigura?

Deficienta de zinc poate duce la intarzieri in dezvoltarea psihomotorie a copiilor. Zincul este un nutrient esential pentru dezvoltarea creierului copilului si, totodata, pentru mentinerea sanatatii acestuia. Cu toate acestea, necesarul zilnic de zinc pentru copii se poate obtine din alimente precum carnea de vita, fructele de mare, nautul, lintea, nucile si lactatele. Suplimentele alimentare care contin zinc pot veni in ajutorul completarii nutritiei. Pentru a te asigura ca respecti doza zilnica recomandata, administreaza doar o singura tableta pe zi, dupa masa.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart