Arhive Suplimente Aparatul Genital - Buticul Verde

Infectia urinara se transmite?

Infectia urinara se transmite doar atunci cand aceasta este insotita de o boala cu transmitere sexuala. Dezechilibrul tractului urinar este cauzat de catre o infectie bacteriana si poate include uretra, rinichii, ureterele si vezica urinara. Cel mai adesea, infectiile simple nu sunt contagioase. Simptomele unei infectii se manifesta prin senzatia frecventa de urinare, durerea in timpul sau dupa urinare, o urina urat mirositoare, de o culoare roz, portocalie sau rosie si o presiune neplacuta la nivelul abdomenului sau al spatelui. In cazul infectiilor grave, acestea se pot manifesta si prin febra, oboseala, senzatie de greata sau varsaturi. Infectia urinara apare atunci cand bacteriile prezente in intestine migreaza spre tractul urinar. Cu toate acestea, activitatile sexuale pot creste riscul de a dezvolta infectii urinare.

Ce se recomanda in tratamentul prostatei marite?

Intr-un anumit punct din viata, majoritatea barbatilor se pot confrunta cu dificultati cauzate de prostata marita. Pe masura ce trec anii, prostata se mareste, la anumiti barbati intr-o proportie mai mare decat la altii. In tratamentul prostatei marite se recomanda suplimente alimentare pe baza de extracte naturale, precum palmier pitic, ulei din seminte de dovleac, vitamina E, zinc si glicina. Un astfel de produs este Prostatofort, de la Cosmo Pharm. Printre beneficiile acestui supliment se numara si reducerea in volum a prostatei, reglarea fluxului urinar si reducerea durerilor resimtite la urinare.

Care sunt cele mai bune solutii pentru eliminarea apei din organism?

Pentru eliminarea apei din organism in exces, intr-un mod natural, se recomanda exercitiile fizice regulate, un program normal de somn, minimizarea situatiilor de stres si consumul de suplimente alimentare care contin extracte naturale, precum coada calului, papadie si matase de porumb. Un supliment foarte eficient in problemele cu retentia de apa in organism este Renox Renal Detox de la Cosmo Pharm. In plus, poti opta pentru minerale de tip electroliti, precum magneziu sau potasiu. Electrolitii controleaza procesul de hidratare a celulelor si echilibrul apei in organism.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart