Arhive Sistemul vizual - Buticul Verde

Cum se poate imbunatati acuitatea vizuala?

Pentru a imbunatati acuitatea vizuala, trebuie sa asiguri aportul zilnic de vitamine si minerale, care ajuta la prevenirea degenerarii maculei, parte a ochiului care controleaza vederea centrala. Alimente precum morcovii, ardeii rosii, broccolii, spanac, citrice si cartofii dulci sunt recomandate pentru mentinerea sanatatii ochilor. In plus, consumul de ulei de peste poate ajuta la atenuarea senzatiei de uscaciune a ochilor. Daca dieta zilnica nu contine toate vitaminele de care organismul are nevoie, poti incepe prin consumul de suplimente alimentare, ca omega vegetal, zinc, vitamina C si vitamina A. Doza zilnica recomandata este de o capsula pe zi. Este recomandat ca tabletele sa nu fie expuse la lumina directa a razelor soarelui. Acestea trebuie pastrate la temperatura camerei, intr-un loc uscat, ferit de vederea copiilor.

Cum actioneaza vitaminele pentru ochi obositi?

Printre vitaminele pentru ochii obositi amintim vitaminele A, E, C, complexul de vitamine B, riboflavina, luteina si niacina. O alternativa naturala este si uleiul din ficat de cod cu aroma de lamaie, de la L.Y.S.I. Toate aceste ingrediente sunt necesare pentru mentinerea sanatatii ochilor. Complexul de vitamine calmeaza retina, previne problemele de vedere si protejeaza celulele ochilor prin actiunea nutrientilor si a mineralelor.

Care este cea mai buna vitamina pentru ochi?

Deficitul de vitamine poate duce la diverse probleme oculare. Nu exista cea mai buna vitamina pentru ochi, deoarece sistemul vizual are nevoie de mai multe tipuri de nutrienti pentru functionarea la parametri normali. Vitamina C este cunoscuta pentru reducerea sanselor de aparitie a cataractei, in timp ce vitamina A, gasita in alimente precum morcovii, poate scadea sansele de inflamatie si, totodata, protejeaza suprafetele exterioare ale ochilor, ajutand astfel la imbunatatirea acuitatii vizuale pe timp de noapte. O alta vitamina care sustine sanatatea ochilor este vitamina D, vitala pentru sanatatea vizuala, cat si pentru cea osoasa.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart