Arhive Sapunuri - Buticul Verde

Care sunt beneficiile sapunului natural?

Sapunurile naturale contin uleiuri organice, care detoxifiaza, curata, hidrateaza si lasa pielea catifelata, in timp ce aromele placute gadila simturile, relaxeaza si stimuleaza imaginatia, transportandu-ne intr-un taram in care spuma marii atinge delicat pielea. Se recomanda o atentie sporita in alegerea tipului de sapun potrivit tipului de piele.

Sunt sigure sapunurile pentru copii?

Cele mai recomandate produse pentru copii sunt sapunurile naturale, care au in compozitia lor ingrediente active, precum ulei de masline, ulei de palmier, unt de shea, ulei de cocos si ulei de ricin. Uleiurile naturale lasa pielea catifelata si o hranesc pana in profunzime, oferindu-i proprietatile de care aceasta are nevoie, fara a incarca textura. Se recomanda evitarea sapunurilor care fac foarte multa spuma, deoarece aceasta deshidrateaza prea tare pielea.

Care este durata de viata a unui sapun?

Este recomandata utilizarea in maxim doi ani de la momentul deschiderii produsului. Dupa aceasta perioada, produsul isi poate pierde din intensitatea aromei. Cu toate acestea, fiecare produs are inscris pe ambalaj data fabricarii si a expirarii. Informatiile pot fi vazute prin indentificarea codului din 4 sau 6 cifre, aflat pe spatele ambalajului.

Sapun lichid sau sapun solid?

Indiferent de forma sa, inainte de toate, sapunul trebuie ales in functie de tipul pielii. Astfel, nu este recomandata folosirea sapunurilor dedicate pielii uscate, de catre persoanele care au o piele grasa. Este necesara cunoasterea tipului de piele pentru a alege cea mai buna optiune. Cat despre forma, nu exista studii care sa demonstreze faptul ca sapunul lichid este mai eficient decat cel solid sau invers. Cu toate acestea, din punct de vedere al depozitarii, sapunul lichid poate fi tinut in recipiente speciale, lucru care il face mult mai igienic in spatiile publice. Atunci cand vine vorba despre compozitie, sapunurile naturale sunt cele mai recomandate pentru sanatatea pielii.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart