Arhive Remedii Carcei - Buticul Verde

Gat intepenit sau carcel la gat, ce anume provoaca durerile neplacute?

Prezenta unui carcel la gat poate fi un lucru mai mult decat neplacut. Spasmul apare atunci cand muschii gatului se contracta involuntar, actiune care provoaca o durere neplacuta. Acest lucru este declansat de o miscare fortata a muschilor gatului sau de o tensiune musculara provocata de stres.

Care este cel mai bun tratament pentru carcei si crampe musculare?

Cel mai eficient tratament pentru carcei si crampe musculare este cel pe baza de magneziu, zinc, calciu si vitamina B6. Aceasta combinatie contribuie pe termen lung la sanatatea sistemului muscular, facilitand totodata contractiile musculare. Magneziul este un mineral care ajută la absorbtia calciului în organism, iar lipsa acestuia poate fi o cauza a crampelor musculare. Calciul transmite impulsurile nervoase si consolideaza echilibrul sistemului nervos. In cele din urma, zincul ajuta la sinteza proteinelor in organism.

Ce sa faci cand ti se pune carcel la picior?

Ce poti face atunci cand ti se pune carcel la picior, este sa incerci sa ridici in mod activ piciorul si degetele, indreptandu-le in sus. Poti intinde muschiul masand piciorul cu mana sau infasurand zona dureroasa intr-un prosop cald. In cazul in care durerea persista, poti pune gheata pe zona afectata. Pentru a elimina orice urma de durere, poti opta chiar pentru un antiinflamator. O solutie pe termen lung, care va asigura lipsa acestor dureri, este consumul de suplimente alimentare pe baza de calciu, zinc si magneziu.

Ce anume poate provoca un carcel la picior?

Un carcel la picior apare atunci cand un muschi este foarte contractat si nu se poate relaxa. Adesea inofensive, aceste crampe musculare pot fi tratate chiar in confortul locuintei tale. Printre cauzele care duc la aparitia acestora se pot numara: un deficit de vitamine si minerale, exercitii fizice intense, ortostatism indelungat sau deshidratare.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart