Arhive Remedii articulatii - Buticul Verde

Ce anume provoaca durerile de incheieturi?

Cel mai adesea, durerile de incheieturi sunt o cauza a inflamatiei sau a aparitiei unei tulburari a articulatiilor, precum osteoartrita sau artrita reumatoida. O articulatie poate fi dureroasa, fara a fi inflamata. In schimb, durerea articulara poate afecta o singura articulatie sau poate afecta mai multe articulatii diferite. Aceste dureri pot fi usor deranjante sau chiar de o maxima intensitate. Cu toate acestea, pot disparea dupa o scurta perioada de timp, precum cateva saptamani sau, in cazul durerilor cronice, chiar si dupa cateva luni. Cauza durerii articulare poate fi evidenta, cum ar fi o leziune sportiva. Alteori, este posibil sa fie nevoie de investigatii si de un consult din partea unui specialist pentru a gasi diagnosticul. Durerile articulare pot fi, de asemenea, cauzate de diferite structuri din sau in jurul articulatiei. Aceasta mai poate fi cauzata si de durerea resimtita de-a lungul cursului unui nerv. Uneori, conditiile care afecteaza de obicei o articulatie pot afecta mai multe articulatii diferite.

Cura cu turmeric poate ajuta impotriva durerilor articulare?

Cura cu turmeric poate fi o alternativa naturala pentru persoanele care se confrunta cu dureri articulare si care, totodata, au intolerante la medicamentele antiinflamatoare. Turmericul este un condiment des utilizat in Asia de Sud, care are o istorie de secole in medicina ayurvedica. Ingredientul activ din aceasta planta este curcumina, iar aceasta prezinta beneficii multiple asupra sanatatii.

Care sunt cele mai bune suplimente pentru articulatii?

Printre cele mai eficiente suplimente pentru articulatii, care amelioreaza durerile osteoarticulare, amintim glucozamina, MSM, vitamina D3, acidul hialuronic, calciu, magneziu si curcumina. Glucozamina este un component al cartilajului, care produce glicozaminoglicani, alaturi de condroitina, cunoscuta pentru mentinerea sanatatii articulatiilor. In combinatie cu acidul hialuronic, glucozamina ajuta la lubrifierea articulatiilor si la protejarea acestora. MSM, o forma de sulf organic, prezinta proprietati antiinflamatoare.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart