Arhive Par Uscat - Buticul Verde

Care sunt cele mai bune tratamente pentru caderea parului?

Cresterea parului consta intr-un intreg proces, care contine urmatoarele etape: anagen (faza de crestere), catagen (faza de tranzitie) si telogen (repaus). Caderea parului reprezinta o reala problema atunci cand ciclul de crestere se opreste. Cu toate acestea, prima faza poate fi stimulata prin intermediul suplimentelor alimentare si a anumitor tratamente. Printre cele mai eficiente solutii se numara si samponul negru de la Bunica Agafia, care are in compozitia sa ingrediente ce incurajeaza cresterea sanatoasa a parului. Printre mastile care combat caderea parului amintim lotiunea Forcapil, lotiunea tonifianta de la Cosmetic Plant si crema Viva Natura impotriva caderii parului.

Ce tipuri de masti sunt eficiente pentru parul uscat?

Parul uscat apare atunci cand acesta nu retine suficienta umiditate sau cand nu este hidratat suficient. Acest lucru poate duce la un aspect tern si lipsit de viata. Parul uscat este o problema din ce in ce mai intalnita, odata cu inaintarea in varsta. Una dintre solutiile hidratante pentru un astfel de tip de par este Keratin+ Hair Activator, de la Revuele. Cu ajutorul compozitiei sale bogate in keratina, serul regenereaza bulbul de par, oferindu-i hidratare, elasticitate si o stralucire de invidiat.

Ce tipuri de masti sunt eficiente pentru parul deteriorat?

Combinatia dintre produsele inadecvate pentru tipul de par, o dieta saraca in nutrienti, stres si razele solare, poate distruge chiar si cel mai sanatos par. Din fericire, exista variante alternative, care pot fi un ajutor de nadejde in repararea structurii firului de par. Mastile care contin uleiuri naturale, precum cel de argan sau de masline, keratina si brusture, sunt eficiente in intarirea firului de par, deoarece favorizeaza sinteza keratinei. Printre produsele care contin aceste ingrediente amintim balsamul cu propolis de brusture de la Bunica Agafia si Hair Mask de la Revuele.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart