Arhive Oral Care - Buticul Verde

Poate fi folosita apa de gura Listerine de catre persoanele cu dinti sensibili?

Apa de gura Listerine care nu are in compozitia sa alcool poate fi folosita si de catre persoanele cu sensibilitate bucala. Apa de gura protejeaza zonele sensibile ale dintilor, blocand fizic sensibilitatea dintilor, inca de la radacina. Fiecare clatire ajuta la protejarea dintilor, prin depunerea de cristale active pe canalele deschise ale dintilor. In plus, formula Advanced White ofera un efect de albire, care indeparteaza petele si previne totodata decolorarea dintilor. Actiunea sa multipla se resimte si in reducerea placii bacteriene.

Care este cea mai buna apa de gura?

La fel ca orice alt produs de ingrijire personala, nu exista cea mai buna apa de gura. Produsul ideal pentru tine este cel potrivit nevoilor si preferintelor tale. Cu toate acestea, putem sa ne dam seama de calitatea produselor acordand atentie urmatoarelor aspecte: calitatea de a elimina respiratia urat mirositoare pe parcursul a cel putin trei ore de la folosirea acesteia, lipsa efectelor secundare si prezenta fluorului in compozitie. Apele de gura foarte concentrate, pe baza de alcool, pot duce la ulcere bucale, sensibilitate la radacina dintilor sau chiar modificari ale senzatiilor gustative.

De ce este recomandata apa de gura fara alcool?

Apa de gura fara alcool este recomandata pentru persoanele care prezinta sensibilitate la nivelul cavitatii bucale. Aceasta nu va produce efectul incomod de arsura, aparut adesea la produsele pe baza de alcool. In plus, alcoolul inhiba productia de saliva, asadar, dupa folosirea unei ape de gura pe baza de alcool, poate aparea senzatia de gura uscata. Ba chiar mai mult, studiile recente au demonstrat ca solutiile de igiena orala fara alcool au un efect mai bun asupra culorii si a duritatii dintilor. Acest aspect face astfel de produse ideale pentru copii, adolescenti sau persoanele dependente de alcool.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart