Arhive Longevitate - Buticul Verde

Cat de eficiente sunt suplimentele pentru longevitate?

Conform studiilor stiintifice, anumite suplimente alimentare (coenzima Q-10, acidul hialuronic, curcumin, colagen) pot ajuta la incetinirea procesului de imbatranire si la sustinerea unei vieti lungi si sanatoase. Pentru a te asigura de o eficienta maxima, este recomandat consumul a unei singure capsule pe zi, preferabil dupa masa. Cu toate acestea, cel mai eficient mod de a asigura o viata cat mai lunga este prin reglarea alimentatiei, realizarea exercitiilor fizice si reducerea factorilor de stres.

Care sunt cele mai bune suplimente alimentare pentru longevitate?

Adevarul este ca suplimentele alimentare pot reduce efectele imbatranirii, prezentand totodata beneficii asupra longevitatii. Printre cele mai recomandate suplimente alimentare care ajuta la incetinirea procesului de imbatranire se numara si coenzima Q-10, complexul de acid hialuronic, resveratrol, L-carnitina si ginsengul siberian. Coenzima Q-10 este necesara pentru o buna functionare a celulelor, deoarece acestea o folosesc pentru a produce energia necesara pentru cresterea si sustinelor celulelor. Pe langa aceasta, complexul de acid hialuronic ofera hidratarea pielii pana in profunzime, astfel ajutand la prevenirea ridurilor si la imbunatatirea articulatiilor.

Ce anume accelereaza procesul de imbatranire?

De-a lungul timpului, corpul uman isi pierde tineretea si vitalitatea, iar acest lucru se datoreaza pierderii functiilor celulare si a mortii lente a celulelor. In tinerete, celulele moarte sunt inlocuite cu altele noi, intr-un timp relativ scurt, insa la batranete, corpul isi pierde capacitatea de regenerare. Celulele se pot deteriora in multe moduri, insa cauza esentiala este legata de radicalii liberi, care se dezvolta in corpul nostru, ca urmare a unui stil de viata nesanatos. Alti factori care pot influenta imbatranirea prematura sunt: o dieta neechilibrata (care include alimente procesate), un stil de viata sedentar, un nivel ridicat de stres, un program haotic de somn, consumul excesiv de tutun si alcool.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart