Arhive ingrijirea unghiilor - Buticul Verde

Ce efect are uleiul de ricin asupra unghiilor?

Daca te confrunti cu problema cuticulelor uscate sau a unghiilor fragile, folosirea uleiului de ricin poate fi una dintre solutiile problemei. Avand o textura groasa, uleiul actioneaza ca un scut de protectie asupra unghiilor slabe, oferindu-le toate substantele nutritive de care acestea au nevoie. Dupa folosirea zilnica, timp de o saptamana, se pot observa primele rezultate semnificative. In plus, uleiul de ricin poate ajuta si la tratarea unghiilor roase, intarind textura si oferind culoarea naturala. Uleiul de ricin contine acizi grasi, proteine si vitamina E, care ajuta la o crestere mult mai rapida a unghiilor. Pentru un efect rapid, aplica cateva picaturi pe unghii inainte de culcare si lasa solutia peste noapte.

Ce ulei este recomandat pentru cresterea unghiilor?

Uleiurile din extracte naturale pot ajuta la sanatatea unghiilor si la intarirea acestora. Printre cele mai populare uleiuri recomandate pentru vitalitatea unghiilor amintim uleiul de ricin si uleiul esential de rozmarin. Cel din urma prezinta proprietati antibacteriene si antifungice, calitati care ajuta la atenuarea iritiatiilor, dar si a ciupercilor. Poate fi aplicat direct pe unghii sau poate fi combinat cu ulei de cocos extravirgin.

Care sunt cele mai bune solutii pentru ingrijirea unghiilor?

Unghiile sunt compuse din straturi multiple de keratina, iar cele sanatoase sunt netede, fara imperfectiuni sau carente, avand o culoare uniforma si lipsind cu desavarsire petele. In cazul in care unghiile isi modifica culoarea, forma, grosimea sau apar umflaturi langa acestea, este recomandat consultul unui medic. Cu toate acestea, pentru sustinerea sanatatii unghiilor este recomandata Formula pentru piele, unghii si par, de la Solgar, care contine vitamina C, zinc, cupru si MSM. Pentru efecte rapide, se recomanda utilizarea mastilor de tip manusa, precum Hands and Nails Gloves Treatment Repairing-Peach, de la Iroha, care contine 16 extracte naturale din flori.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart