Arhive Ingrijirea Parului - Buticul Verde

Care sunt cele mai eficiente solutii antimatreata?

Matreata apare de obicei din cauza a trei factori: prezenta pe scalp a ciupercii Malassezia, supraproductia functiei sebacee si raspunsul imun al organismului la prezenta ciupercii. Asadar, cele mai multe dintre solutiile impotriva matretii contin ingrediente care urmaresc sa reduca ciuperca sau sa impiedice glandele sebacee sa produca prea mult sebum. Cele mai eficiente ingrediente care ajuta la reducerea matretii sunt: cicloporix, gudron de carbune, ketoconazol, acid salicilic, sulfura de seleniu si piriton de zinc. Un tratament care are in compozitia sa sulfura de seleniu este samponul de la Selsun Blue, care prezinta efect imediat dupa folosire, curatand parul si eliminand excesul de sebum.

Care sunt cele bune tratamente impotriva caderii parului?

Caderea parului poate fi influentata de o serie multipla de factori, precum stresul, alimentatia deficitara, expunerea la poluare sau chiar schimbarea de anotimp. Indiferent de cauza, cu ajutorul mastilor si uleiurilor adecvate, parul poate reveni la structura lui initiala. Produse precum Hair Mask – Sauna Repair Argan, Keratin+ Hair Activator si Revuele Hair Mask, repara, hranesc si regenereaza fibra capilara inca de la primele utilizari.

Ce tip de par are nevoie de un plus de ingrijire?

Printre tipurile de par care au nevoie de extra ingrijire se numara si parul uscat. Acesta apare atunci cand firele de par nu retin suficienta umiditate sau cand nu se dispune de o hidratare corecta. Rezultatul este un aspect tern si lipsit de viata. Parul uscat este o problema din ce in ce mai intalnita, odata cu inaintarea in varsta. Una dintre solutiile hidratante pentru un astfel de tip de par este Keratin+ Hair Conditioner, de la Revuele. Cu ajutorul compozitiei sale bogate in keratina, balsamul regenereaza structura firului de par, oferindu-i hidratare, elasticitate si o stralucire de invidiat.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart