Arhive Ingrijirea Intima - Buticul Verde

Ce contine un gel lubrifiant?

Un gel lubrifiant pe baza de apa, precum Lubrigel de la Dr. Soileil, contine glicerina, carbomer, phenoxyethanol, triethanolamine si apa. Lubrifiantii pe baza de ulei pot fi naturali (compozitie bogata in ulei sau unt de cocos) sau sintetice (ulei mineral sau vaselina). Aceste produse sunt sigure, insa uneori pot irita pielea si pot duce la patarea tesaturilor. In cele din urma, lubrifiantii pe baza de silicon contin cel mai adesea ciclometicona si dimeticona, doua tipuri de silicon testate dermatologic si aprobate de catre Ministerul Sanatatii.

Ce este lubrifierea?

Lubrifierea vaginala este o parte importanta a excitarii sexuale, deoarece pregateste vaginul pentru penetrare si faciliteaza actul sexual. Cel mai adesea, durerea in timpul copulatiei este cauza unei lubrifieri inadecvate. Desi lubrifierea se intampla in mod natural, unele femei se pot confrunta cu uscaciune vaginala, mai ales dupa menopauza.

Ce trebuie sa stiu despre lubrifiant?

Atunci cand vine vorba despre lubrifiant, trebuie sa stii de cate tipuri este acesta, modul de actionare, cat si care este produsul potrivit pentru nevoile tale. Cele mai bune lubrifiante pentru piele sunt cele are au un pH echilibrat, deoarece acestea nu perturba bacteriile naturale din vagin. Produsul poate fi gasit in diverse forme: pe baza de apa, ulei sau silicon. Lubrifiantul pe baza de apa este cel mai versatil, deoarece este usor de clatit si ofera o lubrifiere mai mare. Cu toate acestea, continutul este mult mai predispus la o uscare mai rapida, fata de ceilalti lubrifianti. Produsele pe baza de ulei nu pot fi folosite cu prezervativele din latex, deoarece le pot descompune, insa ofera o rezistenta mai mare decat cele pe baza de apa sau silicon. In cele din urma, lubrifiantii pe baza de silicon sunt sigur de utilizat impreuna cu prezervativele si sunt rezistenti la apa.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart