Arhive Ingrijirea Corpului - Buticul Verde

Ce tip de deodorant este cel mai sanatos pentru piele?

Deodorantele Borotalco nu au in compozitia lor alcool, aspect care le face ideale chiar si pentru persoanele cu o piele sensibila. Efectul antiperspirant se mentine pe parcursul intregii zile, chiar si pentru cei care depun efort fizic intens sau duc un stil de viata agitat. Aroma inconfundabila este caracterizata prin note citrice si lemnoase, insa, totodata, fine. Din gama deodorantelor fara saruri de aluminiu, recomandam Borotalco Pure, care are o compozitie special conceputa pentru cei cu o piele delicata.

Ce solutii sunt recomandate pentru pielea uscata la bebelusi?

Cremele naturale pe baza de galbenele, ulei de argan si ulei de masline, sunt eficiente pentru tratarea pielii uscate le bebelusi. Aceste ingrediente ajuta la hidratarea pielii, regenerarea si restructurarea tesutului. In plus, produsul poate fi folosit si pentru prevenirea vergeturilor la adulti sau pentru inchiderea ranilor, deoarece galbenelele au efect cicatrizant.

Ce produse de ingrijire a corpului sunt cele mai eficiente?

Produsele de ingrijire a corpului care au in compozitia lor ingrediente naturale, precum antioxidanti, emolienti, emulsificatori, radicali liberi, humectanti si polifenoli, sunt ideale pentru pielea sensibila. In plus, in compozitia produselor se pot gasi si extracte din argan, aloe vera sau ulei de ricin. In functie de preferintele tale, te invitam sa descoperi produsul potrivit pentru tipul tau de piele si care, totodata, iti incanta simturile, transformand experienta de ingrijire a corpului intr-un adevarat ritual benefic.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart