Arhive Dureri Menstruale - Buticul Verde

De ce apar durerile menstruale?

Durerile menstruale, cunoscute si ca dismenoree, apar ca urmare a excesului de hormoni care declanseaza atat contractiile uterului, cat si a unui nivel ridicat de substante chimice (leucotriene), care declanseaza reactii inflamatorii. Aceste dureri sunt frecvent intalnite, astfel ca peste 50% dintre femei se confrunta cu dismenoree pe parcursul vietii. Senzatiile neplacute pot fi usoare sau intense. Cel mai adesea, durerea poate iradia in spate, coapse, vagin, rect sau picioare. In cazul in care te confrunti cu dureri puternice, este recomandat sa consulti medicul, deoarece durerile pot anunta o afectiune in organism.

Plasturi impotriva durerilor menstruale sau suplimente alimentare?

Plasturii impotriva durerilor menstruale actioneaza local in calmarea crampelor sau a durerilor lombare, deoarece dupa aplicare acestia incep sa se incalzeasca si raspandesc caldura, care calmeaza senzatiile neplacute. Pe de alta parte, suplimentele alimentare sunt eficiente in combaterea durerilor pe termen lung. Asadar, daca ai nevoie de o solutie rapida, poti opta pentru utilizarea plasturilor, insă pentru a acționa direct la sursa durerii și pentru un rezultat pe termen lung, recomandăm utilizarea de suplimente alimentare.

Ce suplimente sunt recomandate pentru calmarea durerilor menstruale?

Suplimentele alimentare pe baza de mio-inozitol sunt folosite adesea ca si solutie impotriva durerilor menstruale. Mio-inozitolul este un extras din glucoza, produs de catre organismul uman. Acesta mai este numit si vitamina B8, care influenteaza hormonul bunei dispozitii. O alta vitamina care ajuta la eliminarea durerilor musculare este vitamina E, cunoscuta si ca vitamina fertilitatii. Pe langa vitamine, suplimentele alimentare pot avea in compozitia lor si ingrediente precum arbustul Vitex, ghimbir si luminita noptii.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart