Arhive Curatarea tenului - Buticul Verde

Ce solutii sunt recomandate pentru curatarea tenului mixt?

Spray-ul facial Evian Brumisateur este ideal si pentru tenul mixt, deoarece elibereaza micro-picaturi de apa minerala pura, care tonifica, reimprospateaza si protejeaza pielea pe parcursul intregii nopti. Pentru a te putea bucura la maximum de eficienta acestuia, se recomanda pulverizarea dupa demachiere, inainte de a aplica crema hidratanta. Compozitia blanda poate elimina transpiratia, clorul din piscina care ramane pe piele si chiar sarea de mare, aspect care il face partenerul ideal pentru vacantele la mare. Se poate aplica si peste machiaj, pentru a intensifica culorile.

Ce solutii sunt recomandate pentru curatarea tenului uscat?

Indiferent de cat de uscata este pielea, curatarea tenului inainte de culcare este o etapa esentiala. In timpul zilei, in pori se aduna machiajul, crema cu factor de protectie, bacteriile, celulele moarte ale pielii și sebum. Toate acestea intra in piele si pot provoca inflamatii. Din fericire, exista numeroase solutii care pot fi utilizate pentru purificarea tenului, chiar si in cazul tenului uscat. Printre acestea se numara si Bi-Phase Micellar Water With Argan Oil, de la Revuele, solutie care are in compozitia sa ingrediente ce curata eficient pielea, in timp ce o hidrateaza si catifeleaza.

Ce solutii sunt recomandate pentru curatarea tenului acasa?

Indiferent daca optezi pentru curatarea tenului acasa sau de catre un specialist, procesul se desfasoara astfel: spalare, purificare cu ajutorul aburilor, exfoliere, tonifiere si hidratare. Inainte de spalarea fetei, se poate folosi solutia Brumisateur Facial Spray, de la Evian care ajuta la reimprospatarea pielii si totodata indeparteaza impuritatile acumulate de-a lungul zilei. Pentru etapa de exfoliere este recomandata folosirea solutiei tonice cu acid glicolic, aceasta oferind pielii o structura luminoasa. In cele din urma, in etapa de hidratare, se poate folosi crema de noapte Cannabis Sativa Seed Oil, de la Iroha.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart