Arhive Crema Hidratanta - Buticul Verde

Cat de eficiente sunt cremele cu retinol?

Retinolul reprezinta un derivat din vitamina A, care ajuta activ la dezvoltarea sistemului osos si reproducator. In plus, vitamina A aduce multiple beneficii asupra pielii, motiv pentru care este adaugata adesea in produsele pentru ingrijirea tenului. Eficienta resimtita de pe urma folosirii retinolului se datoreaza faptului ca acesta accelereaza procesul de regenerare a pielii, stimuland productia de colagen si combatand cosurile si eczemele. Pentru a beneficia la potentialul maxim al cremelor cu retinol, este recomandata spalarea pielii inainte de aplicarea produsului si folosirea acestuia o singura data pe zi

Care este cea mai buna crema hidratanta?

Deoarece fiecare persoana reactioneaza diferit la produsele cosmetice si cele de ingrijire personala, nu exista o crema ideala. Cu toate acestea, produsele care contin ingrediente active, cu efecte de refacere a barierei hidro-lipidice a pielii si care protejeaza de efectele nocive ale factorilor externi pot fi utilizate cu incredere. Eticheta trebuie sa contina substante obtinute din plante, precum cereale si uleiuri. Un astfel de produs este crema pentru fata de la Iroha Nature, pe baza de canabis.

Ce contin cremele hidratante?

Compozitia cremelor difera in functie de nevoile pentru care au fost concepute si de varsta la care se recomanda folosirea acestora. Cremele cu efect intens hidratant pot contine extrase naturale din cereale, retinol, uleiuri de seminte din floarea soarelui, seminte de canabis, unt de shea sau ulei de argan. Compozitiile pot fi bogate doar in anumite ingrediente, in timp ce altele pot lipsi cu desavarsire.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart