Arhive Crema de maini - Buticul Verde

Ce provoaca uscarea mainilor?

Mainile uscate sunt o problema des intalnita, iar acest lucru este declansat indeosebi de influentele mediului. Persoanele care spala vase frecvent sau traiesc intr-un climat rece si uscat pot fi mai predispuse la uscaciunea mainilor. Cand vremea devine rece, aerul se usuca, iar corpul nu poate pastra umezeala in piele. Lipsa umezelii din aer poate provoca deshidratarea. Unele persoane pot experimenta uscarea pielii si din cauza unei afectiuni medicale, precum diabet, lupus sau psoriazis.

Ce contin cremele hidratante de maini?

Cele mai multe dintre cremele hidratante contin trei tipuri de ingrediente, fiecare avand un rol diferit: humectanti, emolienti si ocluzive. Humectantii ajuta atat la hidratarea stratului superior al pielii, numit epiderma, cat si a straturilor mai adanci. Humectantii adesea includ glicerina si acid hialuronic. Emolientii, precum untul de shea, untul de cacao si ocldodecanolul, contribuie la repararea fisurilor din epiderma, iar ocluzivele formeaza o bariera de protectie asupra pielii pentru a opri pierderea umezelii.

Ce tip de creme au o actiune intensa de hidratare asupra mainilor?

Cremele de maini hidratante sunt o adevarata necesitate pentru pielea sensibila si uscata, mai ales atunci cand ne spalam frecvent pe maini. Exista numeroase variante care iti pot hidrata pielea in profunzime si totodata o vor proteja de actiunea aspra a dezinfectantilor. Printre solutiile cele mai eficiente se numara Hands and Nails Gloves Treatment Repairing, Hand Cream – Cannabis Sativa Seed Oil de la Iroha si setul French Spa Revuele.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart