Arhive Cosmetice Accesorii - Buticul Verde

Rolele din cuart pot fi folosite si de catre persoanele cu ten acneic?

Datorita faptului ca rolele din cuart imbunatatesc circulatia sangelui si induc fluxul de oxigen la suprafata pielii, acestea sunt recomandate mai ales pentru tenul acneic. In urma folosirii, rolele reduc roseata si calmeaza pielea. Nu apasa rola agresiv pe piele, aceasta este conceputa incat sa alunece usor. Pentru o eficienta maxima, se recomanda folosirea zilnica, timp de 8-10 minute. In plus, poate fi folosita impreuna cu o masca faciala, crema sau chiar ser, pentru a te putea bucura la maximum de toate beneficiile sale. Optand pentru folosirea unei role proaspat scoase din congelator, te vei putea bucura de un ten moale si stralucitor. Rolele pot fi curatate cu apa si sapun, iar intre utilizari acestea pot fi depozitate in frigider.

Care sunt beneficiile folosirii rolelor din cuart?

Folosirea rolelor din cuart calmeaza inflamatiile, reduc cearcanele, stimuleaza detoxifierea pielii si drenajul limfatic si totodata ajuta la absorbtia mai usoara a produselor cosmetice. Folosite frecvent, rolele ajuta la oxigenarea pielii, inchiderea porilor, reducerea ridurilor si la oferirea unui efect de lifting. Pentru a intensifica efectul revigorant, se poate pune rola in congelator, timp de 20 de minute. Cristalul rece va calma pielea inflamata.

Cum se folosesc rolele simple din cuart?

Exista doua modalitati diferite de utilizare a rolelor din cuart. Prima modalitate consta intr-o miscare gentila in jos. Acest lucru ajuta la detoxifierea pielii si la stimularea drenajului limfatic. A doua modalitate presupune o miscare ascendenta mai ritmata. Aceasta actiune duce la stimularea circulatiei si la oxigenarea pielii. Procesul poate incepe de la baza gatului, dupa care se continua printr-o miscare descendenta, de la ureche, pana la clavicula. Pentru a ajuta la eliminarea cearcanelor, se recomanda o miscare circulara, de la baza ochilor, pana la nas si apoi frunte.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart