Arhive cafea si ceai - Buticul Verde

Se poate folosi cafea verde cu ghimbir in procesul de slabire?

Consumand regulat cafea verde cu ghimbir in procesul de slabire, acidul clorogenic, un ingredient principal in cafeaua verde, va stimula modul in care metabolismul proceseaza zaharul din sange. Acest lucru va ajuta la reducerea greutatii corporale si la scaderea grasimilor.

Care ceaiuri pentru scaderea colesterolului sunt eficiente?

Antioxidantii din ceaiurile pentru scaderea colesterolului ajuta la combatarea radicalilor liberi care provoaca diferite disfunctii in organism. Unele studii indica faptul ca antioxidantii pot ajuta la scaderea colesterolului rau. Ceaiurile care contin roiboos pot ajuta la imbunatatirea profilului lipidic. Ba chiar mai mult, ceaiul de ghimbir ajuta si la scaderea colesterolului. Alte ceaiuri eficiente sunt: ceaiurile de papadie, de pepene amar si de menta. Cu toate acestea, efectele ceaiurilor nu sunt imediate. Este necesar consumul timp de cateva saptamani, inainte de a se vedea o imbunatatire asupra nivelului de colesterol.

Cum actioneaza ceaiurile de slabit?

Ceaiurile de slabit reduc senzatia de foame, induc satietate chiar si dupa consumul unei cantitati minime de mancare, diminueaza absorbtia grasimii in organism, stimuleaza metabolismul, elimina apa excesiva din corp, detoxifiaza si regleaza tranzitul intestinal. Consumul de ceai, asociat cu o dieta echilibrata si exercitii fizice, poate ajuta la eliminarea kilogramelor nedorite. Cu ajutorul componentei active a ceaiurilor, flavonoid, metabolismul poate fi stimulat, drept urmare grasimile se descompun mai repede.

Ce tipuri de ceai sunt cele mai eficiente pentru sanatate?

Printre cele mai eficiente tipuri de ceai pentru sanatate se numara si cele pe baza de flori sau ierburi uscate la soare. Ceaiul a fost folosit de secole intregi ca ajutor pentru sanatate sau ca stimulent al vitalitatii, inca din China Antica. Astazi, exista mii de arome din care poti alege. Consumul frecvent de ceai poate preveni bolile neurologice, poate stimula sistemul digestiv si totodata, induce relaxarea.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart