Arhive Balsam de Buze - Buticul Verde

Ce balsam de buze este recomandat pentru copii?

Pentru copii, recomandam folosirea produselor din gama Disney, datorita aspectului jucaus si plin de culoare. Acestea sunt pe baza de amestecuri hranitoare si complet naturale și le amintesc copiilor de indragitele personaje din desenele animate. Produsele cu o aroma fructata, precum Disney Emoji Belle, Disney Frozen 2 Anna si Disney Emoji Cinderella, sunt ideale pentru copii, deoarece hidrateaza pielea pana in profunzime, in timp ce decoratiile jucause stimuleaza imaginatia.

Care este cel mai bun balsam de buze pentru hidratare?

Balsamurile de buze pe baza de unturi naturale sunt cele mai eficiente in protejarea si hidratarea pielii uscate. Pentru un efect intens de hidratare, tratamentul de la Apidava poate fi aplicat pe buze seara si lasat pana dimineata. Un alt produs recomandat pentru buzele foarte uscate este Himalaya Herbals, care contine plante atent selectionate din natura. Pentru copii, recomandam folosirea produselor din gama Disney, datorita aspectului jucaus si plin de culoare.

Ce contine un balsam de buze natural?

Pentru a fi considerat natural, balsamul de buze trebuie sa contina uleiuri, unturi naturale si alte ingrediente care se gasesc in natura. Balsamurile de buze pe baza de miere reprezinta un tratament intens al pielii, care produc un efect rapid de hidratare, in timp ce aroma este una delicioasa. Pe langa acestea, sunt recomandate si balsamurile care contin unt de cacao si unt din arbore de Sal, doua ingrediente puternice, care previn descuamarea pielii si care protejeaza buzele pe parcursul intregii zile.

De ce este recomandata folosirea balsamului de buze?

Indiferent de sezonul in care ne aflam, balsamul de buze este un produs indispensabil. Datorita compozitiei active, balsamul combate craparea si deshidratarea pielii, lucru care duce la senzatia de buze iritate. Indeosebi in cazul copiilor, este recomandata folosirea produselor care contin uleiuri naturale si glicerina, deoarece acestea calmeaza, hidrateaza si repara pielea uscata.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart