Arhive Antitumorale - Buticul Verde

Cura cu turmeric poate avea actiune antitumorala?

In momentul de fata, nu exista suficiente dovezi care sa recomande cura cu turmeric, pentru tratarea tumorilor, insa cercetarile sunt in curs de desfasurare. Cel mai important element din planta cunoscuta si ca turmeric este curcumina, o componenta activa care are, intr-adevar, efecte antitumorale. In plus, aceasta substanta are proprietati antioxidante, asadar poate reduce inflamarea si umflaturile. Cercetarile pe animale sugereaza ca turmericul poate incetini raspandirea cancerului si poate face chimioterapia mai eficienta, protejand celulele sanatoase de radioterapie. Cu toate acestea, studiile pe oameni inca sunt intr-un stadiu incipient. Inainte de a opta pentru o astfel de solutie, consulta medicul de familie.Curcumina poate interactiona cu diferite medicamente, indeosebi cu cele pentru chimioterapie.

Care este cea mai buna planta antitumorala?

Medicina pe baza de plante a fost folosita atat in Orientul Mijlociu, cat si in Europa, cu mult timp in urma. Desi medicina a avansat, multe tari considera tratamentul cu plante ca fiind o solutie alternativa pentru diverse tumori. Drept urmare, doua treimi din tratamentele antitumorale sunt pe baza de plante. Cu toate acestea, cea mai buna planta antitumorala este curcumina, urmata de ginseng si ceai verde. Resveratrolul, un antioxidant extras din strugurii francezi, ofera o senzatie de revigorare in cazul persoanelor care prezinta afectiuni grave. In plus, actioneaza ca un bun protector asupra organismului, in cazul chimioterapiei si a radioterapiei. Din aceasta categorie recomandam Resvida Resveratrol, de la Cosmo Pharm.

Exista antitumorale naturale?

In comert pot fi gasite diverse solutii antitumorale naturale, printre care amintim suplimentele alimentare. Cele mai eficiente produse sunt cele pe baza de curcumina, resveratrol, astralagus si cordyceps. Aceste ingrediente au efecte antiinflamatorii, antioxidante si antitumorale. Curcumina a fost utilizata in medicina indiana pentru protejarea intregului organism. Pentru o absorbtie rapida, recomandam Curcumin, de la Solgar.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart