Arhive Antioxidanti - Buticul Verde

Cum pot fi folositi antioxidantii in frumusete?

Pentru o piele frumoasa si sanatoasa, poti include in dieta zilnica Acerolca C 500, varianta imbunatatita cu vitamina C, care stimuleaza imunitatatea si protejeaza totodata sistemul cardio-vascular. Un alt supliment recomandat pentru a intarzia procesul de imbatranire este antioxidantul GE 132, care prezinta un efect revigorant si totodata previne actiunea nociva a radicalilor liberi.

De ce avem nevoie de antioxidanti?

Antioxidanti precum Omega 3-6-9 si Quercetina ajuta la sanatatea sistemului cardio-vascular, fortifiaza imunitatea, ajuta in procesul antiinflamator si totodata favorizeaza un bun tranzit intestinal, lucru care duce la obtinerea unei siluete de invidiat. Pe langa acestea, resveratrolul, care contine substanta activa ce se poate gasi in struguri, are rol imunoprotector, anti-imbatranire, regenerator si de antistres. Antioxidantii sunt foarte importanti in organism, deoarece previn oxidarea celulelor.

Ce sunt antioxidantii?

Cu ajutorul antioxidantilor putem preveni procesul de imbatranire, cel mai adesea cauzat de efectele radicalilor liberi. Prin antioxidanti ne referim la vitamine, minerale si enzime care impiedica oxidarea celulelor, proces ce duce la imbatranire. Optand pentru consumul de antioxidanti, poti preveni infectiile si totodata ajuti la intarirea sistemului imunitar. Exista numeroase tipuri de antioxidanti, printre care amintim vitamina E, vitamina C, beta-carotenul, seleniu, omega 3, omega 6, flavonoidele, luteina, licopen si mangan.Pentru a te asigura ca dieta ta este bogata in antioxidanti naturali, integreaza in alimentatie fructe si legume.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart