Arhive Anticolesterol - Buticul Verde

Ce provoaca cresterea colesterolului?

Colesterolul este o substanta care se gaseste in sange si care ajuta la construirea celulelor sanatoase. Cu toate acestea, un nivel ridicat poate creste riscul bolilor de inima, deoarece acest lucru semnifica dezvoltarea de depozite grase in vasele de sange. Aceste lucruri pot duce la un atac de cord sau accident vascular celebral. Un nivel ridicat al colesterolului poate fi mostenit sau poate fi rezultatul unui stil de viata nesanatos.

Sunt eficiente ceaiurile pentru scaderea colesterolului?

Antioxidantii din ceaiurile anticolesterol ajuta la combatarea radicalilor liberi care provoaca diferite disfunctii in organism. Unele studii indica faptul ca antioxidantii pot ajuta la scaderea colesterolului rau. Ceaiurile care contin roiboos pot ajuta la imbunatatirea profilului lipidic. Ba chiar mai mult, ceaiul de ghimbir ajuta si la scaderea colesterolului. Alte ceaiuri eficiente sunt: ceaiurile de papadie, de pepene amar si de menta. Cu toate acestea, efectele ceaiurilor nu sunt imediate. Este necesar consumul timp de cateva saptamani inainte de a se vedea o imbunatatire asupra nivelului de colesterol.

Ce vitamina scade colesterolul?

Vitamina B3 ajuta la cresterea nivelurilor de colesterol bun (HDL) si totodata scade trigliceridele. Pe langa aceasta, suplimentele care contin acizi grasi Omega-3 sunt cele mai populare pentru imbunatatirea sanatatii inimii. Acestea pot fi consumate si din produsele pe baza de peste. In schimb, persoanele care au o dieta vegetariana pot opta pentru suplimentele pe baza de ulei de peste pentru imbunatatirea sanatatii inimii.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart