Arhive Antibacteriene - Buticul Verde

Ce compozitie trebuie sa aiba o masca faciala pentru a fi eficienta?

Pentru a fi eficiente, mastile faciale trebuie sa aiba minim trei straturi de tesatura, dupa cum urmeaza: primul strat, cel de interior, trebuie sa contina un material absorbant, precum este bumbacul; stratul din mijloc contine, cel mai adesea, un tesut neabsorbant, ca polipropilena, in timp ce stratul exterior contine poliester.

Solutiile dezinfectante sunt periculoase pentru copii?

Dezinfectantul trebuie utilizat sub supravegherea unui adult, daca acesta este folosit de catre copiii sub 6 ani. Daca solutia dezinfectanta contine aceeasi compozitie ca cea mentionata pe eticheta, aceasta nu este periculoasa pentru copii. In schimb, poate deveni periculoasa daca este ingerata, deoarece contine alcool, prin urmare poate duce la intoxicatii. Depozitati solutiile de igiena departe de accesul copiilor, cat si de razele directe ale soarelui.

Ce contine o solutie dezinfectanta pentru maini?

Solutiile dezinfectante contin substanta activa alcool etilic, in combinatie cu glicerina, isopropanol, apa si uneori, extracte de aloe. Cu toate acestea, unii dezinfectanti contin metanol, cunoscut si ca alcool obtinut din lemn. Atentie la aceste produse, deoarece metanolul este o substanta deosebit de periculoasa si toxica. Acesta poate provoca reactii adverse grave cand este absorbit prin piele si poate duce la conditii medicale, precum orbirea sau sufocarea.

Ce dezinfectant este cel mai eficient?

Cel mai bun mod pentru prevenirea infectiilor este prin dezinfectarea mainilor sau spalarea acestora timp de cel putin 20 de secunde. In cazul in care apa si sapunul nu sunt eficiente sau nu dispui de acestea, deoarece esti departe de casa, recomandam un dezinfectant care contine cel putin 60% alcool. Cu toate acestea, inainte de cumpararea unui nou dezinfectant pentru maini, trebuie verificata data de expirare si compozitia produsului. Prin compozitia de cel putin 60% alcool, vei avea certitudinea ca germenii vor fi ucisi.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart