Arhive Aminoacizi - Buticul Verde

Cum se administreaza aminoacizii?

Se recomanda administrarea a 1-2 tablete de aminoacizi esentiali, precum Valina sau Carnitina, dupa masa sau inaine de un efort fizic indelungat. Capsulele pot fi consumate cu apa sau adaugate in sucuri.

Ce aport au aminoacizii in frumusete?

Aminoacizii pot fi folositi pentru obtinerea unui corp frumos si sanatos, ajutand corpul sa slabeasca intr-un ritm natural, mentinand totodata masa musculara. Totodata, aminoacizii pot fi utilizati si pentru intinerirea pielii afectate de catre factorii externi. Ba chiar mai mult, stimuleaza energia si sistemul nervos, astfel ca pot fi utilizati in momentele stresante sau emotionante, contribuind la obtinerea echilibrului.

Care este rolul aminoacizilor in organism?

Exista doua categorii de aminoacizi: esentiali si neesentiali. Pentru o functionare optima a organismului, aminoacizii trebuie incorporati in dieta zilnica. Se pot gasi in diverse plante si alimente, insa se pot administra si prin intermediul suplimentelor alimentare. Printre acestia se numara Carnitina, Valina (BCAA), Triptofan, Lizina, Leucina si Izoleucina . Carnitina este utilizata de catre sportivi pentru a preveni anumite afectiuni legate de prezenta unei cantitati ridicate de grasime pe diferite organe, pe cand Valina ajuta la repararea tesuturilor musculare si totodata ofera un aport mai mare de energie. Aminoacizii esentiali, precum Carnitina, sunt utilizati in sanatatea oaselor, a rinichilor, a pancreasului si in intarirea sistemului imunitar.

Ce sunt aminoacizii?

Aminoacizii sunt un adevarat sprijin pentru persoanele care depun un efort fizic intens. In mod similar cu vitaminele si mineralele, aminoacizii reprezinta un plus pentru sanatate. Gasiti cel mai adesea in alimente, din structura acestora se formeaza proteinele. Odata ce ajung in organism, se vor descompune in aminoacizi specifici, care influenteaza vizibil sanatatea pielii, a oaselor, a musculaturii si a ochilor. Incorporati in dieta zilnica, aminoacizii pot ajuta la cresterea masei musculare, pierderea in greutate sau in mentinerea sanatatii in parametrii optimi.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart