Top 6 ingrediente pentru articulatii sanatoase - Buticul Verde

Top 6 ingrediente pentru articulatii sanatoase

     De cele mai multe ori, afectiunile sistemului osteoarticular ne afecteaza sanatatea pe termen lung prin degradarea cartilajelor, scaderea densitatii oaselor, atrofierea musculaturii si o mobilitate scazuta.

           Articulatiile au un rol foarte important in functionarea sistemului locomotor, ele formeaza legaturile intre doua sau mai multe segmente osoase. Toate caracteristicile si structura articulatiilor trebuie sa functioneze impreuna astfel incat sa indeplineasca functia lor principal, miscarea. Astfel ca articulatiile se pot clasifica in trei categorii: articulatii fibroase, articulatii cartilaginoase si articulatii sinoviale. Pentru sustinerea articulatiilor si a intregului sistem osos avem nevoie de anumite vitamine si minerale, mai jos veti regasi 5 ingrediente care ne ajuta sa ne consolidam sistemul osteoarticular:

  • Glucozamina vegetala. Glucozamina capsule intra in mod natural in compozitia cartilajului articular, ajutand la atenuarea socurilor si la deplasarea fara dureri. Se utilizeaza datorita efectelor analgezice, antiinflamatoare si regenerante.
  • Curcuminul. Curcuminul actioneaza cu succes in nenumarate afectiuni ce au la baza procesul inflamator, prin capacitatea sa de a stopa evolutia acestuia chiar la nivel molecular. Ajuta la reducerea inflamatiei din organism, reduce durerea si discomfortul de la nivelul articulatiilor afectate.
  • Acidul hialuronic. Actioneaza cu eficienta pentru mushi si articulatii puternice, un aspect tanar si tonifiat al pielii, parului si unghiilor, pentru ochi sanatosi. Acidul        hialuronic intervine in stoparea efectelor degenerative cauzate de imbatranirea articulatiilor si reduce durerile cauzate de inflamatii. Acesta stimuleaza productia de colagen si sinteza lichidului sinovial.
  • MSM-ul (Metilsulfonilmetan). MSM este un compus organic al sulfului, unul dintre nutrientii esentiali organismului uman, necesar acestuia pentru pastrarea starii de vitalitate si functionarii sale sanatoase. MSM-ul contribuie la reducerea durerilor si inflamatiilor de la nivelul articulatiilor, stimuleaza productia de colagen si ajuta la restabilirea flexibilitatii incheieturilor.
  • Vitamina D3. Vitamina D3 are un rol extrem de important in buna functionare a sistemului osteo-articular, intarirea sistemului imunitar si in mentinerea unei stari bune de sanatate. Contribuie la formarea oaselor puternice si la mentinerea acestora intr-o stare buna de-a lungul vietii, totodata stimuleaza absorbtia calciului si fosforului.
  • Piperina (din fructe de Piper nigrum standardizat 95% piperine) este un compus bioactiv care are proprietati antiinflamatorii si ajuta la ameliorarea greturilor, a durerilor de cap, a digestiei deficitare si are. Numeroasele cercetari stiintifice confirma ca piperina imbunatateste absorbtia curcuminului in organism de pana la 20 de ori.

         In ajutorul tau, venim cu 5 variante de suplimente care sa iti asigure aportul de vitamine pentru ca oasele sa fie mai puternice, articulatiile mobile si nedureroase: Glucozamina Vegetala 750 mg de la Cosmo PharmCurcumin + Piperine 95% de la Cosmo PharmAcid Hialuronic 100mg de la Cosmo PharmMSM 1000mg de la Cosmo PharmVitamina D3 2000 UI de la Cosmo Pharm.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart