Sfaturi pentru o inima sanatoasa - Buticul Verde

Sfaturi pentru o inima sanatoasa

         Bucura-te de o inima sanatoasa!
  Un stil de viata sanatos reduce riscul afectiunilor cardiovasculare. La nivel mondial, bolile cardiovasculare sunt responsabile de majoritatatea deceselor. Prin adoptarea unui stil de viata sanatos aceste boli ar putea fi evitate in proportie de 80 %.

        Cea mai buna modalitate de a mentine sanatatea inimii este sa ai grija de ea. Trebuie doar sa urmezi cativa pasi simpli prin care vei preveni aceste boli,citeste in continuare sa afli cum poti preveni afectiunile cardio-vasculare.
          Alimentatia trebuie sa fie una echilibrata bazata pe fructe, legume, dar si alimente care sa contina grasimi sanatoase pentru un aport suplimentar de coenzima Q10. In cazul in care aveti probleme cu greutatea, incercati sa mentineti un echilibru intre alimentatie si miscare.
          Miscarea este un alt factor foarte important pentru o inima sanatoasa, de aceea medicii ne sfatuiesc sa includem in programul nostru minim 30 de minute de miscare zilnica. Fie ca ne referim la mers pe jos, exercitii in sala de sport sau activitati in aer liber, orice timp de miscare te ajuta sa iti imbunatatesti metabolismul si sa iti intaresti sistemul cardiovascular.

         Din fericire, exista solutii aflate la indemana noastra care ne mentin sanatatea intregului sistem cardio-vascular.
         L-carnitina fumarat. Acesta este un aminoacid sintetizat la nivelul tuturor celulelor si ajuta la diminuarea riscului producerii afectiunilor cardio-vasculare.
          Acid alfa-lipoic care stimuleaza productia de glutation a organismului si ajuta la absorbtia coenzimei Q10, ambele substante fiind puternic antioxidante.
          Coenzima Q10 este o substanţa cu rol asemanator vitaminelor. Ca prezenta, se regaseste in fiecare celula a organismului, cu precadere cele cu activitate intensa precum inima, creierul sau ficatul, avand o concentraţie mai mare in inima. Coenzima Q10 este un nutrient esential care actioneaza precum un antioxidant. Coenzima Q10 este responsabila pentru: normalizarea functiei cardiace, energizarea organismului, reducerea starilor de oboseala, diminuarea ridurilor, refacerea organismului dupa boala, efect antioxidant, adjuvant in cancer si boala Parkinson.

Construieste-ti sistemul cardiovascular si evita bolile de inima.
Pana data viitoare, ai grija de sanatatea ta! 😊

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart