Lista Premii Concurs - Buticul Verde

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Active Filters: Clear Filters

REGULAMENTUL CONCURSULUI „Buticul îți dă idei tu alegi ce premii vrei!”

Concurs pentru promovarea website-ului, paginii de instagram si facebook Buticul Verde.
Perioada campaniei: 14.12.2020-20.12.2020.

Articolul 1. Organizatorul campaniei

Art.1.1. Campania Buticul Verde® „Buticul îți dă idei tu alegi ce premii vrei!” (denumit in continuare „Concursul”), este organizat de către NATURAL HEALTH SOURCE S.R.L., cu sediul în București, str. Mitropolit Varlaam nr 186A, sector 1, înregistrată în Registrul Comerţului sub nr. J40/8287/2019, CIF 41305649, atribut fiscal RO.
Art.1.2. Decizia de derulare a Concursului conform regulilor din prezentul regulament este finală și obligatorie pentru participanţi. Regulamentul oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din România.
Art.1.3. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricare din condiţiile stabilite în prezentul regulament în perioada desfășurării Concursului, din motive întemeiate, dar nu înainte de a anunţa publicul despre aceste modificări.

Articolul 2. Denumire. Durata. Locul desfăşurării.

Art.2.1. Concursul poartă denumirea „Buticul îți dă idei tu alegi ce premii vrei!”
Art.2.2. Concursul se va desfăşura în perioada 14.12.2020-20.12.2020, ora 11:59:59 PM, interval calendaristic denumit în continuare „Perioada de desfăşurare”.
Orice înscriere efectuată după data de 20.12.2020, ora 11:59:59 PM (inclusiv) nu va fi luată în calcul, cu excepția cazului în care o astfel de continuare ar avea loc ca un rezultat al unui act adițional la prezentul regulament, adus la cunoștință publicului prin modalitățile prevazute la art. 1 de mai sus.
Art.2.3. Concursul este organizat şi se desfăşoară pe întreg teritoriul Romaniei în conformitate cu prevederile prezentului Regulament, exclusiv pe Internet, prin intermediul https://www.facebook.com/ButiculVerdeRo  si https://www.instagram.com/buticulverderomania/.

Articolul 3. PREMII
Art.3.1. Obiectul campaniei îl reprezintă acordarea a 3 coșuri cadou cuprizând 5 produse la alegerea câștigătorilor din următoarea listă:

 1. Orange fusion, Evolet sensation premium;
 2. Just VITAMIN C 20% Serum, Revox;
 3. Just HYALURONIC ACID 5% Hydrating fluid, Revox;
 4. Just NIACINAMID Daily moisturiser, Revox;
 5. Acneclean solutie antiacneica cu eritromicina 30g, Infopharm;
 6. Lapte demachiant 200ml, Apidaval;
 7. Ser pentru stimularea creșterii sprancenelor Bonilash, Zdrovit;
 8. Hands and Nails Gloves Treatment Anti Age-Pearl, Iroha Skin Care;
 9. Crema impotriva caderii parului cu petrol, Viva Natura;
 10. Keratin+ Hair Conditioner, Revuele;
 11. Mousse BIO de ciocolata, 78 g Arche Naturküche;
 12. Super Beauty – Beauty Support Formula, Cosmo Pharm;
 13. Ciocolata cu lapte Bio si Fairtrade, 100 g Chocolates Sole;
 14. Ciocolata neagra BIO cu portocale, 56% cacao, Chocolates Sole;
 15. Chipsuri de banane invelite in ciocolata amaruie, Pronat;
 16. Naut crocant cu mix de arome, chilli, lime, cocos, ecologic, Pronat;
 17. Mix exotic de curry, caju, ananas, mango si banana, ecologic, Pronat;
 18. Biscuiti bio din faina de grau spelta cu ciocolata amaruie si alune, Demeter, 150 g SOMMER;
 19. Cafea bio macinata Expresso Minero, LEBENSBAUM;
 20. VIN BIO SANGIOVESE ROSE, 750ML VINORGANIC.

Art 3.1.1 Toate produsele menționate mai sus, din care fiecare dintre cei 3 câștigători care vor fi desemnați, își vor putea alege 5 dintre ele, sunt disponibile pe toata perioada concursului pe site-ul Organizatorului la secțiunea:https://www.buticulverde.ro/lista-premii-concurs/ . Fiecare câștigător are dreptul să aleagă o singură data un produs existent în lista menționată anterior.

Art.3.2. Participarea la acest Concurs implică cunoaşterea şi acceptarea integrală, expresă şi neechivocă a prezentului Regulament.
Organizatorul nu oferă contravaloarea în bani a premiului câștigat. Orice solicitare din partea câștigătorilor pentru modificarea/schimbarea premiului nu este admisă, premiile fiind acordate aleatoriu la comenzile online.
Validarea înscrierilor și a câștigătorilor va fi facută de către Organizator prin verificarea îndeplinirii condițiilor de validitate și participare din prezentul Regulament. Participanții care nu fac dovada îndeplinirii acestor condiții nu vor fi validați. În eventualitatea unei dispute asupra validității unor înscrieri, decizia Organizatorilor este definitivă. Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru înscrierile necorespunzătoare.

Art. 3.3. Validarea potențialilor câștigători ale căror nume de identificare au fost comunicate pe pagina de facebook si instagram, se va face în următoarele condiții:

– Participantul selectat drept potențial căștigător va comunica datele personale și de contact, până la data de 22 Decembrie 2020. Datele personale și de contact vor fi trimise Organizatorului la adresa ce va fi comunicată odată cu afișarea câștigătorilor. Mesajul trebuie sa conțină: numele și prenumele câștigătorului, o copie a documentului de identitate, adresa de livrare a premiului în produse câștigat, un număr de telefon de contact, precum și o adresă de e-mail validă.

– Organizatorul va confirma validarea câstigatorilor prin: prin e-mail și/sau telefonic catre participantul selectat a fi câștigător, în termen de maxim 5 (cinci) zile lucrătoare de la data transmiterii informațiilor de contact de către acesta.

– Dacă în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la afișarea numelui/numărului de identificare ale potențialului câștigător pe pagina de facebook Buticul Verde nu a fost validat câștigătorul (nu a trimis datele necesare validării în termenul specificat și/sau nu a îndeplinit condițiile de partici-pare și validare), conduce la pierderea dreptului câștigătorului la premiu.

Validarea înscrierilor și a câștigătorilor va fi facută de către Organizator prin verificarea îndeplinirii condițiilor de validitate și participare din prezentul Regulament. Participanții care nu fac dovada îndeplinirii acestor condiții nu vor fi validați. În eventualitatea unei dispute asupra va-lidității unor înscrieri, decizia Organizatorilor este definitivă. Organizatorul nu își asumă re-sponsabilitatea pentru înscrierile necorespunzătoare.

Art. 3.6. Premiile se acordă în baza unui proces verbal, ce trebuie completat cu datele personale ce vor fi folosite doar in scopul acordarii premiului.

Articolul 4. Dreptul şi condiţiile de participare

Art.4.1 De acest Concurs beneficiază orice persoană fizică sau reprezentantul unei persoane juridice având domiciliul sau sediul social stabil în România, care a implinit varsta de 18 ani la data desfășurării Concursului și care activează în mediul on-line, cu excepția angajaților Buticul Verde.
Art. 4.2. Campania va fi organizata pe intreg teritoriul României, prin intermediul paginii oficiale https://www.facebook.com/ButiculVerdeRo si https://www.instagram.com/buticulverderomania/
 Orice persoana fizica sau reprezentantul unei persoane juridice care activează în mediul on-line poate beneficia.
Art. 4.3. Pentru a putea participa la campanie, participanții trebuie sa îndeplinească criteriile de participare de la Articolul 5.

Articolul 5. Modul de desfăşurare a campaniei promoţionale. MECANISMUL DE PARTICIPARE. PROCESUL DE SELECŢIE ŞI VALIDARE A CÂŞTIGĂTORILOR PENTRU FACEBOOK
5.1. Pentru a se înscrie în mod valid în Concurs, participantul trebuie:
● să respecte toate condițăiile prevăzute la Art.4;
● să confirme că a citit și a înțeles prezentul regulament oficial și că este de acord în totalitate cu termenii și condițiile precizate de acesta, respectându-l întocmai.

 • Să dea like la pagina de Facebook https://www.facebook.com/ButiculVerdeRo , să dea share postării concursului și să adauge un comentariu la postarea concursului în care să precizeze „cele 5 produse pe care le doresc sa le castige”
  5.2 Modul de desfăşurare a campaniei promoţionale. MECANISMUL DE PARTICIPARE. PROCESUL DE SELECŢIE ŞI VALIDARE A CÂŞTIGĂTORILOR PENTRU INSTAGRAM

5.2.1 Pentru a se înscrie în mod valid în Concurs, participantul trebuie:
● să respecte toate condițăiile prevăzute la Art.4;
● să confirme că a citit și a înțeles prezentul regulament oficial și că este de acord în totalitate cu termenii și condițiile precizate de acesta, respectându-l întocmai.

 • Să dea follow la pagina de Instagram https://www.instagram.com/buticulverderomania/,  să adauge un comentariu la postarea concursului în care să precizeze „cele 5 produse pe care le doresc sa le castige”, iar pentru șanse suplimentare poate da share într-un story la postarea concursului cu menționarea paginii organizatoare”.

5.3 Premiile vor fi acordate in mod aleatoriu, prin aplicatia random.org, neputand fi schimbat premiul primit.
5.4 Modul de desfăşurare a campaniei promoţionale. MECANISMUL DE PARTICIPARE. PROCESUL DE SELECŢIE ŞI VALIDARE A CÂŞTIGĂTORILOR PENTRU SITE
Articolul 6. Limitarea Raspunderii

5.4.1 Pentru a se înscrie în mod valid în Concurs, participantul trebuie:

 • să respecte toate condițăiile prevăzute la Art.4;
  ● să confirme că a citit și a înțeles prezentul regulament oficial și că este de acord în totalitate cu termenii și condițiile precizate de acesta, respectându-l întocmai.
 • Să achiziționeze orice produse de pe site-ul www.buticulverde.ro pe perioada campaniei denumită în continuare Concurs, și este automat inclus în extragere.

Organizatorul Campaniei nu își asumă răspunderea, incluzând, dar fără a se limita la urmatoarele:
Art.6.1. Pierderile sau deteriorările premiilor;
Art.6.2. Câștigătorii își asumă întreaga răspundere pentru acceptarea premiului, Organizatorul neasumându-și niciun fel de responsabilitate pentru orice eventuale consecințe născute în urma acceptării premiului sau în legătură cu acesta.
Art.6.3. Organizatorul nu își asumă nicio răspundere decurgând din acordarea premiului, inclusiv cu privire la plata oricăror daune sau a oricarei alte pretenții de orice natură legate de vreun premiu oferit de către parteneri și/sau terți.
Art.6.4. Reclamațiile referitoare la premiul câștigat ulterioare momentului primirii premiului, nu vor fi luate în considerare de către Organizator.
Art.6.5. Organizatorul își rezervă dreptul de a verifica și monitoriza modul în care se desfășoară Concursul.
Art.6.6. Organizatorul își rezervă dreptul de a exclude definitiv orice Participant în Concurs care, prin comportamentul fraudulos, afectează bunul mers al Concursului sau imaginea companiei. În eventualitatea unei dispute asupra validității unei intrări în cadrul acestei promoții, decizia Organizatorului este definitivă.
Organizatorul Concursului nu are nicio răspundere și nu va putea fi implicat în litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de către participanți.
Art.6.7.Expedierea premiilor va fi efectuată de către Organizator sau partenerul acestuia la adresa comunicată de câștigător. Taxa de livrare va fi suportată de Organizator.
Art.6.7.Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru informațiile eronate, incomplete, transmise cu întreruperi, transmise cu întarziere sau deformate în orice alt mod, în urma acțiunilor utilizatorilor paginii web, a funcționării echipamentelor de calcul ale acestora, aplicațiilor acestora sau altor echipamente tehnice ale acestora folosite în derularea competiției. Aceste circumstanțe se pot datora, de asemenea, dificultăților tehnice care pot afecta funcționarea conexiunilor Internet și/sau a echipamentelor de calcul și/sau a aplicațiilor furnizorului de Internet și/sau funcționarea defectuoasă a email-ului, fie în cazul Facebook.com, fie în cazul participantului, cauzată de probleme tehnice și/sau de trafic intens pe Internet, în general, sau pe pagina web, în special, sau de ambele tipuri de probleme.

Articolul 7. Taxe si impozite
Organizatorul campaniei este răspunzator de plata taxelor sau obligațiilor financiare, conform prevederilor legale în vigoare.
Prezentul Concurs se desfășoară cu scopul promovării website-ului si paginilor de instagram si facebook Buticul Verde precum si a produselor marca Cosmo Pharm.

Articolul 8. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Art. 8.1. Buticul Verde SRL respectă Legea nr. 2016/679 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal este importantă pentru noi, prin urmare, acordăm o atenție deosebită protejării vieții private a vizitatorilor care accesează site-ul buticulverde.ro, precum și a celor ale căror date cu caracter personal ne-au fost furnizate de o terță parte, sau la care am avut acces dintr-o altă sursă, în conformitate cu Regulamentul General de Protecție a Datelor nr. 2016/679 (denumit în continuare “GDPR”). Tuturor participanților le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanți la înscrierea în Concurs exclusiv în scopul anunțării și identificării câștigătorului. Categoriile de date personale prelucrate pot fi: numele și prenumele, sexul, data și locul nașterii, cetățenia, datele din actele de stare civila, telefon/fax, adresa (domiciliu/reședință), e-mail, profesie, loc de muncă, formare profesională, date de geolocalizare/date de trafic.
Articolul 9. Litigii

Eventualele neînțelegeri apărute între organizator și participanții la Concurs se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente aparținând sediului social al organizatorului

Aricolul 10. Intreruperea campaniei promotionale

10.1. Prezenta campanie va înceta de drept la data de 22 Noimebrie, ora 23.59 sau in limita stocului disponibil și poate înceta înainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forță majoră – de natură a face imposibilă derularea.
10.2. Prezentul Concurs poate înceta înainte de termenul stabilit, prin decizia Organizatorului sau în cazul schimbării cadrului legislativ astfel încât organizarea și desfășurarea concursului cu caracter promoțional să presupună mărirea bugetului alocat acestui proiect.
10.3. Concursul mai poate înceta înainte de împlinirea perioadei stabilite ori poate fi suspendat oricând în baza liberei deciziii a Organizatorului, cu condiția ca acesta să comunice în prealabil o astfel de situație, sau în cazul producerii unui eveniment ce constituie forță majoră, inclusiv în cazul imposibilității Organizatorului din motive independente de voința sa, de a asigura desfășurarea în bune condiții a Concursului.

Articolul 11. Regulamentul campaniei promotionale

Regulamentul Concursului este afișat și disponibil gratuit pe site-ul Organizatorului  https://www.buticulverde.ro/lista-premii-concurs/ pe toată perioada de desfășurare a campaniei.
Orice contestare având ca obiect campania promoţională poate fi depusă la adresa: Buticul Verde SRL, str. Mitropolit Varlaam nr 186A, sector 1, București sau trimisă pe mail la marketing@buticulverde.ro.

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart