Despre noi - Buticul Verde

Focus pe calitate si sanatate!

Buticul Verde este un magazin on-line care promoveaza un stil de viata sanatos, sustenabil, inspirat din intelepciunea naturii.

Verde – Pur si simplu natural!

Misiunea Buticul Verde este de a reinvia in fiecare dintre noi, dragostea pe care o purtam fata de natura si respectul fata de noi insine. Buticul Verde invoca echilibrul dintre natura si stiinta, dintre ceea ce ne ofera natura si recunostinta pe care o purtam noi, oamenii. Cei conectaţi permanent la sursa principală a forţei lor – natura – isi mentin fara prea mult efort un organism sanatos, pentru mai mult timp, evitand sau incetinind procesul de imbatranire si degradare al organismului.

La esenta, Buticul Verde impartaseste valorile si pasiunile comune: recunoasterea nevoilor, relevanta produselor, orientarea spre natura, sustenabilitate, punerea la dispozitie a unor informatii valoroase prin intermediul blog-ului din cadrul site-ului “Sfaturi utile”, o echipa documentata, orientata spre client, gata sa va ofere oricand informatiile de care aveti nevoie, incredere si implicare.
Buticul Verde poarta responsabilitatea fata de sanatate.
Buticul Verde ofera o platforma e-market usor de navigat, cu produse de calitate, atent selectionate pentru a satisface si cele mai exigente dorinte, la preturi extrem de avantajoase. Buticul Verde se pozitioneaza pe piata magazinelor on-line de gen prin pretul deosebit de accesibil, gama larga de produse, ofertele imbatabile si surprizele promotionale lunare, prin campanii active.
Buticul Verde se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa acceseze rapid produse de calitate, de la cei mai cunoscuti si de incredere producatori si distribuitori, cu care pastreaza o relatie de cooperare, performanta, profesionalism si respect reciproc.
Anagajamentul Buticul Verde este acela de a recunoaste si de a veni in intampinarea celor care isi doresc sa se bucure de viata si sa beneficieze de o sanatate de fier pentru cat mai mult timp.

pur si simplu natural!


Despre produsele comercializate
Valoare, calitate si livrare rapida
Alaturi de noi aveti garantia ca veti primi produse de calitate, deoarece cautam cele mai valoroase ingrediente ale naturii pentru starea ta de bine. Si de asemenea garantam livrarea comenzii dvs. la timp.
Produse atent selectate
Puteti avea intotdeauna incredere, ceea ce este pe eticheta este ceea ce veti gasi in recipente. Pretuim increderea clientilor nostri si dorim sa aiba convingerea ca beneficiaza prin produsele noastre de plante medicinale de calitate si atent selectionate.
Produsele comercializate pe site-ul www.buticulverde.ro sunt autentice si sigure, deoarece le-am ales cu grija pentru tine.
Angajament si incredere
Lucram pentru oameni si ne dorim ca produsele comercializate pe site-ul nostru sa aduca o contributie pozitiva in viata lor. Fiecare dintre noi purtam o maxima responsabilitate fata de sanatate si de aceea tinem ca produsele si serviciile noastre sa fie de maxima calitate pentru a va ajuta in mentinerea unei stari permanente de bine!

INCHIDE
Producatori
.
Add to cart